Sushibowl!!

Lyst på smaken av sushi hjemme? Gjør det enkelt og ha alt sammen i en bolle. Nydelig godt spør du meg...også så enkelt...og så sunt:)
Dette kommer garantert til å bli en gjenganger hos oss. Og det beste med en slik Sushibowl er at du kan bare slenge oppi det du ønsker av ingredienser og det du har tilgjengelig. 

Her har jeg brukt quinoa for en sunnere variant av hvit ris. Du kan bytte ut spinat med ruccola, og tilsette for eksempel mango, agurk, paprika, revne gulrøtter, og den kan toppes med litt finhakket chilli for å spice den opp litt. Bare fantasien setter grenser.

Du trenger: (2 porsjoner)

  • Salmalaks (ca. 300 gram)
  • Quinoa (2 porsjoner)
  • Spinat (så mye du måtte ønske)
  • 1 avokado
  • 2 vårløk
  • Frisk koriander
  • Sesamfrø
  • Soyasaus

Slik gjør du:

  1. Kok quinoaen som anvist på pakken
  2. Skjær laks i tynne skiver og strø sesamfrø over
  3. Kutt avokado og vårløk i skiver
  4. Skyll spinaten og legg den underst i bollen. Deretter fyller du på med resten av ingrediensene.
  5. Server med soyasaus 

Håper det smaker:)