Disse bananpannekakene er en favoritt hos oss til helgefrokosten. Da gjerne med kesam, bær og syltetøy som tilbehør. Skal vi på tur, lager jeg gjerne litt ekstra da de er geniale som turmat. Jeg lager de også rett som de er som kveldsmat hvilken som helst dag i uka, og igjen lager jeg gjerne litt ekstra så jeg har til lunsj dagen etter.
Sunne, gode og næringsrike som både barn og voksne vil like:)
Du trenger: (ca. 10 stk)
2 modne bananer
3 egg
3 dl havremel
1,5 ts bakepulver
1 ts kanel
1,5 ts kardemomme
Litt melk til ønsket konsistens
Slik gjør du:
Mos banan og egg med en stavmikser og bland inn resten av ingrediensene. La gjerne svelle et par minutter mens stekepannen varmes opp.
Stek gylne på middels varme, og server med ønsket tilbehør, som cottage cheese, kesam, bær, syltetøy, ost… og nyt:)
Håper det smaker:)
-Hege-