Sukkerfri sjokoladepudding

fullsizeoutput_3ba1.jpeg

Ønsker du å holde sukkerinntaket nede, men alikevel kose deg med dessert i noen anledninger? Da er denne sjokoladepuddingen et supert alternativ. Så super at du faktisk kan kose deg med den i hverdagen også:)

Her toppet jeg med vaniljesaus zero, men du kan også ha den som et lite måltid og toppe med for eksempel vaniljekesam, hjemmelaget granola og bær.

Du trenger: (til 2 porsjoner)

  • 4 gelatinplater
  • 3 ss gresk yoghurt
  • 3 dl melk (jeg brukte ekstra lettmelk)
  • 2 ss kakaopulver
  • 2-3 ss sukrinmelis
  • litt vann (1 ss per gelatinplate)

Slik gjør du:

  1. Legg gelatinplatene i vann slik at de blir myke
  2. Bland sammen gresk yoghurt, kakao, sukrinmelis og 1 dl av melken. Spe på med resten av melken og visp godt sammen til den er fri for klumper.
  3. Bland sammen 4 ss kokende vann med gelatinplatene. Hell så forsiktig oppi yoghurtblandingen og rør godt.
  4. Hell oppi ønsket form eller serveringsglass og sett til kjøling i minimum to timer. 
  5. Server med vaniljesaus zero, bær eller hva du måtte ønske og nyt...


Håper det smaker:)

-Hege-