Ønsker du å holde sukkerinntaket nede, men alikevel kose deg med dessert i noen anledninger? Da er denne sjokoladepuddingen et supert alternativ. Så super at du faktisk kan kose deg med den i hverdagen også:)
Her toppet jeg med vaniljesaus zero, men du kan også ha den som et lite måltid og toppe med for eksempel vaniljekesam, hjemmelaget granola og bær.
Du trenger: (til 2 porsjoner)
- 4 gelatinplater
- 3 ss gresk yoghurt
- 3 dl melk (jeg brukte ekstra lettmelk)
- 2 ss kakaopulver
- 2-3 ss sukrinmelis
- litt vann (1 ss per gelatinplate)
Slik gjør du:
- Legg gelatinplatene i vann slik at de blir myke
- Bland sammen gresk yoghurt, kakao, sukrinmelis og 1 dl av melken. Spe på med resten av melken og visp godt sammen til den er fri for klumper.
- Bland sammen 4 ss kokende vann med gelatinplatene. Hell så forsiktig oppi yoghurtblandingen og rør godt.
- Hell oppi ønsket form eller serveringsglass og sett til kjøling i minimum to timer.
- Server med vaniljesaus zero, bær eller hva du måtte ønske og nyt...
Håper det smaker:)
-Hege-