Da jeg er en stor fan av den thailandske retten Pad Thai, måtte jeg bare prøve meg og lage min versjon av det. Det ble en veldig forenklet versjon, men sånn er det når det helst må gå litt raskt i hverdagen.
Da jeg var yngre var jeg på en "jorda rundt" reise, og var da en god måned i Thailand. Du kan si det sånn at jeg så og si levde på denne retten. Og ble aldri lei. Den er nok ikke 100% som den orginale, men vil si den ble veldig god og smakfull, og med topping som koriander og hakkede cashewnøtter, drømte jeg meg hvertfall tilbake til det fantastiske landet.
Du trenger: (2 voksne og 2 barn)
- 3 kyllingfilet
- 100 gram fullkornsnudler
- 2 fedd hvitløk
- Strimlede grønnsaker (jeg brukte rett og slett en ferdigpose med gulrøtter og kål)
- 1 rød paprika
- 1 pose sukkererter
- 1 egg
- 1/2 flaske pad thai (fra santa maria)
- 1/2 lime
- Koriander
- Litt cashewnøtter eller peanøtter
Slik gjør du:
- Kutt kyllingen i biter og stek lett i en panne. Sett til side.
- Kok nudlene etter anvisning på pakken.
- Finhakk hvitløk og stek i litt olje. Tilsett alle grønnsakene og fres til de blir møre.
- Visp egget og bland inn i grønnsakene.
- Tilsett så kyllingen, pad thai sausen og nudlene.
- Server med lime, frisk koriander og hakkede nøtter.
Håper det smaker:)
-Hege-