Sunn og god pølsegryte som hele familien vil like. Med mager pølse, grønnsaker og fullkornspasta. Den er rask og enkel å lage og resultatet er en gryte på bordet og lite oppvask:)
Du trenger: (4 personer)
500 g mager pølse
1 -2 ss smør
1 løk
2-3 gulrøtter
1 brokkoli
7,5 dl grønnsaksbuljong
1 boks hakkete tomater
2 ss tomatpure
200 gram fullkornspasta
1 ts paprikapulver
salt og pepper
150 g lett creme fraiche
revet parmesan
Slik gjør du:
Finhakk løken og kutt pølsene i biter.
Smelt smøret i en stor stekepanne eller gryte, og stek løken og pølsebitene.
Skrell og kutt gulrøttene, og ha i gryta sammen med buljongvannet, hakkede tomater og tomatpure. Krydre med paprikapulver, salt og pepper.
Kok opp og la det småkoke i ca. 10 minutter. Rør underveis.
Del brokkolien i små buketter og ha oppi gryten. Rør om og la der småputre i 5-7 minutter til grønnsakene er møre.
Rør inn creme fraiche og gi den en liten oppkok.
Server med revet parmesan.
Håper det smaker:)