En sunn, enkel og smakfull hjemmelaget gryterett som gikk rett hjem hos både store og små hos oss hvertfall. Den lager nesten seg selv, så perfekt i en hektisk hverdag. Blir det litt rester til overs, er den super i matboksen dagen etter.
Du trenger: (til 4 personer)
400 gram karbonadedeig
1/2 gul løk
1-2 gulrøtter
1/2 paprika
1 boks mais
Ca. 1 dl vann med kylling/grønnsaksfond
1 boks hakkede tomater
Krydder som salt, pepper, hvitløkskrydder og oregano (eventuelt litt chilli hvis du ønsker sterkere)
1 pose fullkornsris
Slik gjør du:
Start med å koke en pose fullkornsris. ( til nesten ferdig)
Kutt grønnsakene i små biter, og stek sammen med karbonadedeigen. (unntatt mais). Tilsett så ønsket krydder.
Ha i hakkede tomater, fond og vann, og la det koke litt.
Ha i ris og mais til slutt, og smak eventuelt til med mer krydder.
Server med en frisk salat ved siden av.
Håper det smaker:)
-Hege-