Stekt ris - en super enkel og rask hverdagsmiddag!

fullsizeoutput_3fe2.jpeg

Stekt ris er en super enkel og rask hverdagsmiddag som passer for hele familien - perfekt på dager da tiden er knapp. Planlegger du uka og storhandler en dag i uka, er denne veldig grei å ha for eksempel på slutten av uka. Ris har du liggende i skapet, frosne grønnsaker i fryseren, og smårettskinke i kjøleskapet. Alt sammen i pannen og vola.

Du trenger: (til 4 porsjoner)

  • 1 pose boil in bag (jeg brukte fullkornsris og quinoa)
  • 1 pakke smårettskinke
  • 1/2 pose med amerikansk grønnsaksblanding
  • 2 egg
  • 1-2 ss soyasaus
  • salt og pepper

Slik gjør du:

1. Kok risen etter anvisning på pakken. 

2. Gi grønnsakene en rask oppkok. 

3. Bland sammen den ferdigkokte risen, grønnsakene og skinken og stek i 3-5 minutter. 

4. Visp 2 egg og rør forsiktig inn. 

5. Smak til med salt, pepper og soyasaus. 
 

Håper det smaker:)


-Hege-