Stekt ris er en super enkel og rask hverdagsmiddag som passer for hele familien - perfekt på dager da tiden er knapp. Planlegger du uka og storhandler en dag i uka, er denne veldig grei å ha for eksempel på slutten av uka. Ris har du liggende i skapet, frosne grønnsaker i fryseren, og smårettskinke i kjøleskapet. Alt sammen i pannen og vola.
Du trenger: (til 4 porsjoner)
- 1 pose boil in bag (jeg brukte fullkornsris og quinoa)
- 1 pakke smårettskinke
- 1/2 pose med amerikansk grønnsaksblanding
- 2 egg
- 1-2 ss soyasaus
- salt og pepper
Slik gjør du:
1. Kok risen etter anvisning på pakken.
2. Gi grønnsakene en rask oppkok.
3. Bland sammen den ferdigkokte risen, grønnsakene og skinken og stek i 3-5 minutter.
4. Visp 2 egg og rør forsiktig inn.
5. Smak til med salt, pepper og soyasaus.
Håper det smaker:)
-Hege-