Pasta og kjøttboller er en klar favoritt i en hektisk hverdag. Ikke bare er det raskt å lage, men også noe de fleste barn elsker og nærmest sluker i seg, slik at tiden alt i alt er hvertfall ikke noe lengre enn hva det er å steke en Grandiosa.
Og skal barna rett videre på trening eller andre aktiviteter, er det uten tvil et godt grunnlag for å kunne yte bra:)
Du trenger:
- Grønnsakskjøttboller (eller annen magre type kjøttboller)
- Fullkornspastaskruer
- 1 brokkoli
- 1 kjøttbuljongterning
- 1 ss olivenolje
- 2 ss revet parmesan (kan sløyfes)
- salt og pepper
Slik gjør du:
1. Kok pastaen i buljongvann, ca 7 minutter. Del brokkolien i små buketter og ha i oppi pastavannet de 3 siste minuttene av koketiden.
2. Mens dette koker varmer du kjøttbollene i en panne med litt flytende margarin.
3. Sil av vannet og bland inn olivenolje, revet parmesanog smak til med salt og pepper. Ca. 1 min.
4. Server.
5. Samlet tid: Ca. 10 min!
Håper det smaker:)