Laks har vi fast en gang i uka her, og da må jeg innrømme jeg liker å variere litt på tilberedningen. Denne gangen ble laksen krydret med chilli og tilbehøret ble en myk og god avokadokrem. Og selvfølgelig med ekstra grønnsaker til.
Du trenger: (til 4 personer)
- 600 gram laks
- 2 avokado
- 4 ss lett creme fraiche
- 1 fedd hvitløk
- 3 ss frisk koriander
- Saften fra 1/2 lime
- salt og pepper
- Fiskekrydder og chilliflak (eller det krydderet du måtte ønske)
- 1 blomkål
- 1 pakke cherrytomater
1. Stek laksefiletene på 200 grader i ca. 15 minutter.
2. Ha avokado, creme fraiche, hvitløk og kroiander i en blender til det blir en glatt og fin krem. Smak til med limesaft, salt og pepper.
3. Kok blomkålen mør, i ca. 7-8 minutt.
4. Varm tomatene lett i en stekepanne med litt olivenolje og grovkvernet pepper.
Håper det smaker:)