Pølsegryte med ris og brokkoli

fullsizeoutput_3c6d.jpeg

En enkel og god pølsegryte med ris og brokkoli. Sunn, rask og barnevennlig middag som smaker godt. Akkurat som vi liker det i hverdagen:)

Du trenger:

  • 400 gram mager kjøttpølse
  • 1 porsjonspakke med fullkornsris
  • 5 dl grønnsaksbuljong
  • 1 gul løk
  • 1 brokkoli
  • 1 ss olje eller smør til steking
  • Salt og pepper
  • Revet parmesanost

Slik gjør du:

  • Start med og kok risen, men det holder med ca. halve koketiden.
  • Kutt pølsene i biter og stek i litt olje eller smør. Tilsett finhakket løk og stek til de er gylne. 
  • Bland inn risen og buljongen og la det småkoke i ca. 10 minutter.
  • Kutt brokkolien i små buketter og kok videre i ca. 5-6 minutter. Til det meste av vannet har trekt inn. 
  • Smak til med salt og pepper og server med et dryss revet parmesan.

Håper det smaker:)

-Hege-