En enkel og god pølsegryte med ris og brokkoli. Sunn, rask og barnevennlig middag som smaker godt. Akkurat som vi liker det i hverdagen:)
Du trenger:
- 400 gram mager kjøttpølse
- 1 porsjonspakke med fullkornsris
- 5 dl grønnsaksbuljong
- 1 gul løk
- 1 brokkoli
- 1 ss olje eller smør til steking
- Salt og pepper
- Revet parmesanost
Slik gjør du:
- Start med og kok risen, men det holder med ca. halve koketiden.
- Kutt pølsene i biter og stek i litt olje eller smør. Tilsett finhakket løk og stek til de er gylne.
- Bland inn risen og buljongen og la det småkoke i ca. 10 minutter.
- Kutt brokkolien i små buketter og kok videre i ca. 5-6 minutter. Til det meste av vannet har trekt inn.
- Smak til med salt og pepper og server med et dryss revet parmesan.
Håper det smaker:)
-Hege-