“Lompekake”

IMG_0480.JPG

“Lompekake” eller hva man kan kalle dette. Uansett så utrolig enkelt og raskt å lage, og så innmari godt. Rett og slett ordentlig “sjeskemat”.
Lag kjøttsaus, legg lagvis med lomper og strø revet ost på toppen. Kan det enklere bli?

Du trenger:

  • 400 gram karbonadedeig

  • 1/2 løk

  • 1 boks hakkede tomater

  • 2 ss tomatpuré

  • oregano

  • Speltlompe (eller de lompene du måtte ønske)

  • Revet ost

Slik gjør du:

  1. Stek karbonadedeigen sammen med finhakket løk. Tilsett hakkede tomater og tomatpure. Krydre med oregano.

  2. Legg lagvis lompe, kjøttsaus, ost. Avslutt med revet ost på toppen.

  3. Stek på 200 grader i ca. 10 min.

  4. Server med en god salat ved siden av.

Håper det smaker:)

-Hege-