En enkel og smakfull lakserett med eple og kremet pestosaus, servert med stekt blomkålris. Her kan du selvfølgelig fylle på med enda mer grønnsaker om ønskelig, men ved å ha blomkålris fremfor vanlig ris, får du ekstra grønnsaker der. Samtidig som det smaker veldig godt:)
Du trenger:
- 600 g laks
- 2 epler
- 3 vårløk
- 1 boks lett creme fraiche
- 2 ss grønn pesto
- En god neve persille
- 1 blomkål
- 1 ss ekte smør
- Salt og pepper
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 200 grader
- Kutt laksen i større biter og legg oppi en ildfast form, krydre med salt og litt pepper. Kutt vårløken og eplene i mindre biter. Bland sammen med laksen.
- Bland så sammen creme fraiche og pesto og ha over fisken og grønnsakene.
- Stek i ovnen til fisken er ferdig, ca. 15 minutter.
- I mellomtiden rasper du blomkålen med et rivjern. Steker i litt smør og krydrer med salt og pepper.
- Dryss over litt hakket persille før servering.
Håper det smaker:)
-Hege-