Har du lyst på en digg middag, så kan jeg virkelig anbefale denne. Selv er jeg veldig glad i disse smakene sammen - en perfekt kombo. Du legger alt i en ildfast form og gratinerer i ovnen. Enkelt, kjapt og superdigg!
Du trenger: (til 2 personer):
- 2 kyllingfilet
- 1 liten pose spinat
- 2 ss pesto
- 8-10 cherrytomater
- 6 skiver parmaskinke
- En liten håndfull pinjekjerner
- 1 mozzarella (evnentuelt parmesan)
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 200 grader.
- Del gjerne kyllingfileten i to og brun i stekepanna i litt olje eller smør. Krydre med salt og pepper. Ikke stek helt ferdig da den skal inn i ovnen.
- Legg spinat i bunnen av en ildfast form. Legg så kyllingfiletene oppå og fordel litt pesto over filetene.
- Del tomatene i to og mozzarellaen i biter og fordel over. Topp med parmaskinke og strø pinjekjerner over hele formen.
- Stek midt i ovnen i 8-10 minutter. Til kyllingen er ferdig og osten smelta.
God helg så håper jeg det smaker:)
-Hege-