Tips til turmat? Prøv da disse supergode pizzarullene med ost og skinke, og jeg er sikker på både store og små blir fornøyde:)
Lunsjen på hytta i går ble disse fantastisk gode pizzarullene. Og det ble nok ikke siste gang i løpet av høstferieuka. Det eneste dumme var at de var så gode og mektige at magen sa stopp før øyet. De er også perfekte å ta med som turmat, til lunsjen eller rett og slett ha som middag, gjerne da servert med en grønn salat til.
I tillegg er de enkle og raske å lage.
Du trenger:
- Ferdig pizzabunn fullkorn
- 2-3 ss tomatpuré
- 1 boks smårettskinke
- 2 never revet ost
- 2 vårløk
- Oregano
- Valmuefrø
Slik gjør du:
1. Smør et tynt lag med tomatpuré over pizzabunnen. Fordel skinke, ost og oppkuttet vårløk og krydre med oregano eller pizzakrydder.
2. Rull sammen og kutt opp i 2-3 cm brede biter. Pensle med vann og og strø litt valmuefrø over.
3. Stek på 225 grader i ca. 15 minutter.
Håper det smaker og god høstferie:)
-Hege-