Grove pizzaruller med ost og skinke:)

fullsizeoutput_2e84.jpeg

Tips til turmat? Prøv da disse supergode pizzarullene med ost og skinke, og jeg er sikker på både store og små blir fornøyde:)

Lunsjen på hytta i går ble disse fantastisk gode pizzarullene. Og det ble nok ikke siste gang i løpet av høstferieuka. Det eneste dumme var at de var så gode og mektige at magen sa stopp før øyet. De er også perfekte å ta med som turmat, til lunsjen eller rett og slett ha som middag, gjerne da servert med en grønn salat til. 
I tillegg er de enkle og raske å lage.

Du trenger:

  • Ferdig pizzabunn fullkorn
  • 2-3 ss tomatpuré
  • 1 boks smårettskinke
  • 2 never revet ost 
  • 2 vårløk
  • Oregano
  • Valmuefrø

Slik gjør du:
1. Smør et tynt lag med tomatpuré over pizzabunnen.  Fordel skinke, ost og oppkuttet vårløk og krydre med oregano eller pizzakrydder. 
2. Rull sammen og kutt opp i 2-3 cm brede biter. Pensle med vann og og strø litt valmuefrø over.
3. Stek på 225 grader i ca. 15 minutter. 

Håper det smaker og god høstferie:)

-Hege-