Alt-i-ett-form med grønnsaker og fisk

IMG_1063.jpg

Denne enkle og sunne alt-i-ett- formen med grønnsaker og fisk med fløte og revet ost, gikk virkelig rett hjem hos oss. Skal jeg lage en middag jeg ønsker også barna skal spise, sørger jeg alltid for å ha i grønnsaker jeg vet de liker. Topper jeg det med revet ost i tillegg, er det som regel godkjent. Former som denne går raskt å lage, og lager seg selv i ovnen mens du kan vaske benken og dekke bord. Som igjen betyr lite rydding etter middagen. Server med enten kokte poteter, ris, pasta eller blomkålris.

Du trenger: (til 4 personer)

  • 600 gram torsk

  • 1 brokkoli

  • 2 gulrøtter

  • 1 purre

  • 2 tomater

  • 1 boks lett matfløte

  • Litt lett revet ost

  • Fiskekrydder

Fremgangsmåte:

  1. Sett ovnen på 220 grader.

  2. Kutt grønnsakene og skjær torsken i passende biter.

  3. Ha brokkoli og gulrøtter et par minutter i kokende vann slik at de mykner noe.

  4. Fordel grønnsakene i formen, hell over fløten, legg på fisken og krydre med fiskekrydder.

  5. Stek i ovnen i ca. 15 minutter. Dryss på revet ost, og ha i ovnen til osten er smeltet inn.

  6. Server med poteter, fullkornsris eller pasta, eller blomkålris.

Håper det smaker:)


-Hege-