Grønnkålchips!

37B062FF-2D93-461F-8E04-87FD93B5EA49.jpeg

Ønsker du et sunnere alternativ til chipsen? Prøv grønnkålchips!

Den inneholder fullt av vitaminer, er lav på kalorier og smaker overraskende godt. Ha det som en sunnere snacks, eller som tilbehør til middagen. Veldig god til hvit fisk, i supper eller i salaten. Og du trenger ikke vente til lørdagen, kan nytes hvilken som helst dag i uka:)

Du trenger:

  • 1 pose grønnkål

  • 2 ss olivenolje

  • ca. 1 ts havsalt (kan også anbefale litt chilliflak for sterkere)

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 grader varmluft

  2. Skyll grønnkålen og ta av grove stilker. Bland inn olivenolje og salt, og fordel utover et stekebrett med bakepapir.

  3. Stek i ca. 15 minutter. Kan gjerne snu litt på de etter ca. 10 min. De skal stå lenge nok til at de blir sprø, men ikke for lenge så de blir brent. Så følg litt med.

  4. Avkjøl på rist og server!


Håper det smaker:)


-Hege-