Fullkorn pizzaruller med brokkoli og pesto

fullsizeoutput_36e6.jpeg

Disse pizzarullene av fullkorn er kjempegode til både lunsj, kvelds, middag eller som nistemat. Enkelt å lage og himmelsk godt:)
Husk at det er mye god mat man kan lage seg og nyte med god samvittighet bare ved å gjøre noen sunne endringer. Som da for eksempel disse pizzarullene. Bruk fullkorn pizzadeig fremfor vanlig, velg lettere ost fremfor vanlig, og tilsett litt ekstra grønnsaker. Vips, så har du en sunnere variant med mindre kalorier, mer næringsrikt og like godt.
Så det trenger ikke å være kjedelig å leve sunt;)

Du trenger:

  • Fullkorn pizzabunn
  • 2 ss pesto
  • 200 gram brokkoli ( jeg brukte frossen)
  • Ca. 100 gram pepperoni, chorizo eller annen type skinke (jeg brukte her pepperoni)
  • Revet mozzarella light
  • Ruccola

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 250 grader. 
2. Varm brokkolibukettene i en stekepanne i litt olje. Krydre med litt salt
3. Rull ut pizzabunnen på et stekebrett og del den i to emner.
4. Smør et tynt lag med pesto, og fordel brokkoli, chorizo, ruccola og ost. Spar 1-2 cm rundt kantene. 
5. Brett over, snu de rundt og pensle med litt olivenolje. Strø gjerne litt revet parmesan over. 
6. Stek i ovnen i 10-12 minutter. 

Server med litt ekstra ruccola og nyt:)

IMG_0305.JPG

Håper det smaker:)
 

-Hege-