Denne gratengen ble laget rett og slett uten mål og måling. Meningen var å lage bakt søtpotet med godt fyll, men så ble “heldigvis” potetene bakt litt for lenge, så da laget jeg heller en mos ut av de, la fyllet over og vips ble det denne som faktisk ble innmari god etter min mening:)
Du trenger: (ca. 4 porsjoner)
2 store søtpotet
ca. 600 gram kyllingfilet
1 gul løk
1 boks mais
Revet lettost
Slik gjør du:
Kutt søtpoteten i biter og kok til de er møre. Dra av skallet når de er ferdigkokt.
Tilsett en liten spisekje smør (evt. mager kesam for enda magrere), og mos med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Kutt kyllingfileten i biter og stek. Krydre gjerne med litt salt og pepper.
Kutt så løken og ha alt i en ildfast form. Begynn med å legge mosen i bunn, deretter fyller du på med kylling, løk mais og revet ost.
Server med en grønn salat.
Håper det smaker:)
-Hege-