Alt-i-ett pølsegryte

fullsizeoutput_4985.jpeg

One-pot- middag - så utrolig lettvint, så utrolig godt!

Må innrømme jeg er veldig stor fan av middag som lager seg selv, og som det blir lite oppvask av. Da er det helt genialt med one-pot- middager som denne, der du har alt i samme gryte og som småkoker under lokk til den er ferdig. Volá! I tillegg er det både barnevennlig og smaker godt, og innholdet kan selvfølgelig varieres alt etter som.

Du trenger: (til ca. 4 personer)

  • 500 gram kylling- og kalkunpølse
  • 300 gram fullkornsspaghetti
  • 5 dl grønnsaksbuljong
  • 1 boks hakkede tomater (4oo g)
  • 2 ss tomatpure
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 15-20 cherrytomater
  • En neve frisk basilikum
  • 1 ts oregano
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte:

  1. Kutt pølsene i biter. Finhakk hvitløk og løk og del cherrytomatene i to.
  2. Ha buljongvann, hakkede tomater og tomatpure i en stor gryte. Ha så oppi pølser, spaghetti  og grønnsakene. 
  3. Kok opp, og la det småkoke under lokk til spaghettien er ferdig, ca. 10-12 minutter. Rør om noen ganger så det ikke setter seg fast i bunnen. 
  4. Smak til med salt og pepper og ha gjerne over litt ekstra basilikum før servering. 
fullsizeoutput_4991.jpeg

 

Håper det smaker:)

-Hege-