Happy valentines day!
Lyst på en enkel, god og saftig kyllingrett?
Ved å ovnsbake kyllingen blir den utrolig saftig og god, i tillegg til at du får tid til å lage tilbehøret mens det står og koser seg i ovnen. Og i løpet av bare 15 minutter har du en god og mager middag.
Du trenger:
- 2 stk Stange kyllingbryst
- Olivenolje
- Salt og pepper
Forvarm ovnen til 150 grader varmluft. Krydre kyllingbrystene med salt og pepper og stek på forholdsvis høy varme i olivenolje i 2-3 minutt på hver side.
Ha så kyllingbrystene over i en ildfast form og stek så i ovnen i ca. 15 minutt.
La de hvile i omtrent 5 minutt før du kutter opp og serverer.
Avokadosalat:
- 2 avokado
- 1/2 sitron
- 4 tomater
- 4 ss olivenolje
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss revet parmesan
- 1 håndfull basilikum
- salt og pepper
Riv tomatene på et rivjern over en bolle slik at du sitter igjen med bare kjøttet. Tilsett, finhakket hvitløk, parmesan, basilikum og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
Del avokadoen i to og ta ut den hele innmaten med en skje. Skvis sitronsaft over. Kutt den så i tynne skiver og server med kyllingbryst, tomatblandingen, pinjekjerner og parmesan.