Denne fargerike kyllingwoken er både enkel, sunn og mettende. Passer godt i hverdagen, samtidig som den er genial å lage dersom det er flere rundt middagsbordet, om det er hverdag eller helg.
Du trenger: (til ca. 6 porsjoner)
- ca. 800 g kyllingfilet
- 1 løk
- 1 brokkoli
- 1 squash
- 1 paprika
- 1 boks minimais
- 1 boks vannkastanjer
- 1 boks bønnespirer
- sukkererter
- 1 boks creme fraiche
- krydder (jeg brukte salt, pepper, paprikakrydder, kyllingkrydder)
Slik gjør du:
1. Kutt kyllingfiletene i biter og stek i egen panne. Krydre med ønsket krydder.
2. Kutt løk, brokkoli, squash og paprika og wok i en panne med litt olivenolje. Tilsett minimais, vannkastanjer, bønnespirer og sukkererter.
Wok videre i et par minutter.
3. Tilsett kyllingbitene og bland inn creme fraichen.
Smak til med mer krtydder dersom du ønsker mer smak.
Server med ris og eventuelt litt cashewnøtter på toppen hvis ønskelig.
Håper det smaker:)