Kylling enchiladas

IMG_1501.PNG

Denne nydelige retten passer like godt i hverdagen som til helgekosen. Den kan spices både opp og ned med ønsket krydder, alt etter hva du ønsker. 

Du trenger:

  • 6-8 små tacolefser fullkorn
  • 500-600 gram kyllingfilet
  • 1 løk
  • 1 paprika
  • 1 liten boks mais
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ts tacokrydder
  • salsasaus
  • revet ost

Kutt kyllingfileten i biter, stek i litt olivenolje og krydre med salt og pepper. Tilsett tacokrydder og en liten skvett med vann, deretter grønnsakene.
Ønsker du sterkere rett kan du tilsette litt ekstra krydder, eventuelt litt chilli. 
Pass på at kyllingen ikke blir gjennomstekt da den også skal inn i ovnen. 

Fyll så lompene med fyllet, rull rundt og plasser i en ildfast form dekket med bakepapir. Topp med salsasaus og revet ost og gratiner i ovnen på 200 grader i ca. 10-12 min.

Server gjerne med en grønn salat, guacamole, mager kesam og eventuelt litt ekstra salsasaus.

Enjoy!!