Disse knekkebrødene har jeg faktisk vært trofast mot nå i 7 år. Det finnes et hav av ulike oppskrifter på hjemmelaget knekkebrød, og ja jeg har prøvd ut noen andre, men er disse jeg faller tilbake på hver gang.
Så har lyst å dele denne oppskriften som i hvertfall mine øyne er en sikker vinner.
Du trenger:
- 2 dl grovt rugmel
- 2 dl havregryn
- 2 dl havrekli
- 2 dl sesamfrø
- 2 dl solsikkekjerner
- 1 dl linfrø
- 1 dl kruskali
- 1-2 ts salt
- 7 dl vann
Bland alt i en bolle og la det svelle i 2 min. Fordel deigen på to stekebrett og del i biter med pizzaskjærer.
Stek i varmluft i 180 grader i 45 min. Åpne døren hvert kvarter. Skru så ned varmen til 100 grader og stek videre i ca. 20 min.
Legg på rist og del bitene når de er avkjølt.