Hjemmelaget knekkebrød

Disse knekkebrødene har jeg faktisk vært trofast mot nå i 7 år. Det finnes et hav av ulike oppskrifter på hjemmelaget knekkebrød, og ja jeg har prøvd ut noen andre, men er disse jeg faller tilbake på hver gang. 

Så har lyst å dele denne oppskriften som i hvertfall mine øyne er en sikker vinner.

Du trenger:

  • 2 dl grovt rugmel
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl havrekli
  • 2 dl sesamfrø
  • 2 dl solsikkekjerner
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl kruskali
  • 1-2 ts salt
  • 7 dl vann

Bland alt i en bolle og la det svelle i 2 min. Fordel deigen på to stekebrett og del i biter med pizzaskjærer. 
Stek i varmluft i 180 grader i 45 min. Åpne døren hvert kvarter. Skru så ned varmen til 100 grader og stek videre i ca. 20 min. 

Legg på rist og del bitene når de er avkjølt.

IMG_1033.JPG