Pizzawok??...med søtpotetbunn og grønnsakspasta.

Denne pastaen kan virkelig brukes til så mangt. Visste ikke helt hva jeg skulle lage når jeg begynte, men det endte i denne pizzawoken, eller hva man kan kalle det, og smakte i hvertfall mine øyne helt himmelsk!!

Pasta på pizza høres kanskje litt smør på flesk ut, men denne sammensetningen gav en virkelig god smak og en fin måte å få i seg grønnsaker på. 

Søtpotetbunn:

  • en stor søtpotet
  • 120 gram valgfritt mel (jeg brukte havremel og kokosmel
  • 1 egg
  • krydder (i denne brukte jeg salt og pepper)

Bak søtpotetene i mikroen i 10 min (eller ovn, men tar lengre tid). Når de er avkjølte drar du av skallet og blander inn resten av ingrediensene med en stavmikser. Smør utover på et stekebrett og forstek i 15-18 min på 200 grader. 

Fyll:

Mens denne forsteker, kutter du kyllingen i biter og steker i panna med litt olje og ønsket krydder. Kok opp grønnsakspastaen. 
Når bunnen er ferdig forstekt, smører du bunnen med et tynt lag tomatpure før du legger på revet ost, squash, løk, kyllingen, og topper med grønnskaspasta og grønn pesto.

Stek på nederste rille i ca. 10 min.

God helg:)

IMG_0088.PNG