Tacosuppe med masse godt tilbehør...ikke feil for å si det sånn. En super suppe når du har lyst på noe "sjesk" til middag, enten om det er i hverdagen eller i helga. I tillegg tar den ikke all verdens tid å lage.
Du trenger:
- 400 g karbonadedeig
- 2 fedd hvitløk
- 1 løk
- 2 ts spisskummen
- 2 ts paprikakrydder
- 2 ts oregano
- 1 ts chillikrydder
- 2 bokser hakkede tomater
- 2 ss tomatpure
- 1 boks kidneybønner
- 1 boks mais
- 5 dl buljongvann
Tilbehør:
- Revet ost
- Vårløk
- Koriander
- Kesam eller lettrømme
- Evt. tortillachips
Slik gjør du:
Finhakk løk og hvitløk og stek i litt olje eller smør til løken er gyllen. Stek så karbonadedeigen. Ha sammen over i en gryte, og tilsett krydderne. Alternativt kan du bruke 2 ss tacokrydder. Tilsett så buljongvannet, hakkede tomater, tomatpure, kidneybønner og mais, og la suppen småkoke i 10-15 minutter. Ønsker du suppen litt tynnere, tilsetter du litt mer vann.
Mens suppen koker forbereder du tilbehøret som du gjerne kan fordele i skåler, slik at hver enkel kan ta på ønsket tilbehør og ønsket mengde.
Server og nyt:)
Håper det smaker!