Den superraske favoritten:)

IMG_0407.JPG

Dette er faktisk min manns favoritt, og han som lagde denne til meg første gang for mange år siden. Da hadde vi den ofte som mer “snack” på kvelden, da ingrediensene hovedsaklig var salmalaks, soyasaus og creme fraiche. Raskt, enkelt og fantastisk godt.
Med å bytte ut til lett creme fraiche og fylle på med litt ekstra tilbehør, blir denne en sunn og fullverdig middag, men fortsatt rask å lage og kjempegod:)

Du trenger: (til 2 personer)

  • Ca. 400 gram salmalaks

  • 1 ss ekte smør

  • 1 pose babyspinat

  • 2 stilker vårløk

  • 2-3 ss lett creme fraiche

  • 1 ss soyasaus

  • Fiskekrydder

Slik gjør du:

  • Kutt laksen i terninger og stek i litt smør. Krydre med fiskekrydder.

  • Hakk vårløken og surr vårløk og spinat i pannen. Tilsett creme fraiche og soyasaus og la det småputre i et par minutter.

  • Smak eventuelt til med mer fiskekrydder og soyasaus.

  • Server gjerne med blomkålris eller fullkornsris.

Så raskt, så enkelt og så godt:)

IMG_0406.JPG

Håper det smaker:)


-Hege-