Disse ristbollene er nesten for gode til å være sant til å være et sunnere alternativ. Så ønsker du å kose deg med gode tradisjonsrike risboller med litt bedre samvittighet, kan jeg virkelig anbefale disse. De er enkle å lage og perfekte til kaffekosen:)
Du trenger:
1 boks usøtet vikingmelk (kan også bruke fløte)
4 ss sukrin gold
2 ss fibersirup gold
100 gram mørk sjokolade (eller sukkerfri sjokolade)
2 ss sterk kaffe
Puffet ris
Slik gjør du:
Kok opp vikingmelk/fløte, sukrin og fibersirup. Kok til det blir en litt tykk, mørk masse. Rør jevnlig.
Rør inn sjokolade, og deretter kaffen.
Bland godt og ha så i puffet ris til den konsistensen du ønsker. ( ta litt og litt så ikke det blir for mye)
Fordel blandingen med en skje i muffinsformer.
Oppbevar i kjøleskap.
Håper det smaker:)
-Førjulshilsen Hege-