Pytt i panne med pølse

fullsizeoutput_4bed.jpeg

Det geniale med pytt i panne er at du kan lage din egen vri ut i fra hva du liker og hva du har tilgjengelig. Du kan få brukt opp rester fra gårsdagen middag og ellers tømme grønnsaksskuffen. En enkel og rask hverdagsmiddag til hele familien.

Du trenger: (ca. 4 personer)

  • 400 gram go´ og mager grillpølse

  • 500 gram ferdigkokte poteter (enten restepoteter, eller bama ferdigpakke)

  • 1 stk løk

  • 2-3 gulrøtter

  • 1 paprika (den fargen du ønsker, evt. en miks)

  • 5-7 champignon (kan droppes)

  • 2 vårløk

  • 1 olje eller smør til steking

  • salt og pepper

  • persille

Slik gjør du:

  1. Start med å kutte alle grønnsakene og pølsene i mindre biter.

  2. Varm olivenolje i stekepanna og fres løken gyllen. Tilsett poteter, gulrøtter og pølser og stek videre. Deretter har du oppi paprika, sopp og vårløk, og steker videre til alt er gjennomvarmt.

  3. Smak til med salt og pepper og ha over litt frisk persille før servering.

  4. Selv synes jeg den er god som den er, men server gjerne med soyasaus eller sukkerfri ketchup om ønskelig.


Håper det smaker:)

-Hege-

fullsizeoutput_4bee.jpeg