En sunn, enkel og god hverdagsmiddag som lager seg selv i ovnen. Den er kremet og god så du trenger ingen saus. Mens gratengen står i ovnen og risen koker, har du tid til å ta oppvasken, slik at ryddinga etter middagen er fort gjort. Med denne retten sørger du for å få i deg og familien både fisk og grønnsaker uten at det blir for tørt.
Du trenger, til ca. 4 personer:
- 500-600 gram laksefilet
- 1 boks mager kesam
- ½ boks lett philadelphia kremost med kryddersmak
- 1 paprika
- 3-4 gulrøtter
- 1 purre
- 1/2 chilli ( kan droppes)
- salt, pepper
- Revet ost (lettere for mer magert)
Skjær rå laks i terninger og bland i en bolle med en boks kesam og ½ boks kremost. Hakk gulrøtter, chilli, purre og paprika og bland med resten. Legg blandingen i en ildfast form, topp med litt ost og stek midt i ovnen på 200 grader i 20 min.
Server gjerne med fullkornsris og eventuelt litt soyasaus.
Håper det smaker:)