Spicy og proteinrik gryterett

Denne næringsrike gryteretten er proppa full av proteiner og svir i munnen på en hærlig måte. 
Denne laget jeg faktisk til kveldsmat, eller rettere sagt en veldig sen middag. 
Ble litt rester igjen som da er ypperlig å ha til lunsj dagen etter. Enten bare som den er, eller fyll i en speltlome/tortillalefse, varm opp med litt ost, så har du en nydelig burrito. Eller legg fyllet oppå en speltlompe, topp med revet ost og inn i ovnen, så har du en god og spicy speltlompepizza. 

Du trenger: ( 2-3 porsjoner)

  • 400 g karbonadedeig
  • 1 løk
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 1/2 paprika
  • 1 boks kidneybønner
  • 1/2 boks linser
  • 1/2 boks mais (kan droppes)
  • 1 boks hakkede tomater (jeg brukte en med chilli)
  • 2 ss tomatpure (eller sukkerfri ketchup)
  • Krydder - jeg brukte paprikas, spisskummen, chilliflak, pepper og litt salt
  • Parmesanost

Slik gjør du:
Stek løk og hvitløk sammen med karbonadedeigen. Tilsett så de andre ingrediensene og bland sammen. 
La det stå å småputre til den tykner. 

Server med revet parmesanost på toppen. Og eventuelt en grønn salat og/eller ris om ønskelig. 

Håper det smaker:)