Kyllingbryst av landkylling som passer like godt som helgemiddag som hverdagsmiddag. Sunt, lettvint og utrolig godt er det uansett.
Du trenger:
- 2 kyllingbryst
- 1 stor søtpotet (eller 2 små)
- 3 gulrøtter
- 1 ss ekte smør
- 1 ss flytende honning
- 1/2 sitron
- salt og pepper
- Frisk timian
Slik gjør du:
Skrell og kutt søtpotet og gulrøtter i mindre biter. Kok de møre.
Hell av vannet og mos med stavmikser.
Ha oppi smør og sett gryta tilbake på plata og varm på svak varme i et par minutter. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt timian.
Varm en god stekepanne med 1 ss olje. Stek kyllingbrystene på middels høy varme i 3-4 minutter.
Smør på honning og stek videre i ca. 1 minutt. Skvis over saften fra en halv sitron.
La kyllingen hvile i ca 3 minutter før du serverer.
Server med asparges og frisk timian.
Håper det smaker:)