Sukkerfrie kanelsnurrer

IMG_3343.PNG

Sunne, grove, proteinrike, hevefrie kanelsnurrer. Klinger utrolig godt i mine ører hvertfall. 
Jeg er litt utålmodig av meg, og når jeg  først har bestemt meg for å lage noe, skal det helst gå fort. Så "gjærbakst" uten heving passer meg utmerket. 

Disse sunne kanelsnurrene er ferdig på ca. 20 minutt, og perfekt hvis en ønsker et sunnere alternativ på kakebordet, eller pakke med i tursekken. 
Disse er såpass sunne at det faktisk ble kveldsmaten til barna i kveld. Og gjett om noen var fornøyde med det:)

Oppskrift:

  • 2 dl havremel
  • 2 dl siktet speltmel
  • 0,5 dl sukrin gold
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts kardemomme
  • 2 ss lettmargarin (fra kjøleskapet)
  • 250 gram mager kesam

Sett stekeovnen på 225 grader. 
Bland alt det tørre sammen. Tilsett smør og kesam, og sørg for at alt er godt blandet. 
Strø litt speltmel, (eventuelt om du bruker litt hvetemel her), på benken, og vend til den er kjevleklar. 

Kjevle ut til en rektangel, og smør over et tynt lag med smør. Strø over sukrin gold og kanel. 
Rull og del i ca. 2 cm tykke biter. Legg de på et bakepapirkledd stekbrett og trykk de litt ned.

Stek så i ovnen i ca. 7-8 minutter.

Server gjerne med litt melisglasur og nyyyyt:)