Denne kyllingsuppa er både barnevennlig, smakfull og enkel å lage!
Bruk de grønnsakene du vet barna liker, og ved å tilsette nudler blir den med ett litt mer spennende.
Du trenger (til ca. 4 porsjoner):
- 500 gram kylling filet (eller 1/2 grillet kylling)
- 1 gul løk
- 2 ss ekte smør
- 1 ts gurkemeie
- 1 ts malt koriander
- 2 stk gulrøtter
- 1/2 brokkoli
- 5 dl kyllingkraft
- 3 dl melk
- 80-100 gram nudler (gjerne fullkorn)
- 2 ss gresk yoghurt (evt, matyoghurt)
- 1 boks mais
- salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kutt kyllingen i mindre biter og stek i litt olje sammen med litt salt og pepper.
Finhakk løken og stek i gryta sammen med smør, gurkemeie og koriander til løken er blitt myk.
Kutt gulrøtter i skiver og brokkolien i små buketter. Tilsett vann, buljong og melk og la det stå å småkoke til grønnsakene er blitt møre.
Når det gjenstår ca. 3 minutt av koketiden tilsetter du nudlene som du brekker opp, Helt til slutt tilsetter du maisen og kyllingen.
Før servering rører du inn gresk yoghurt og smaker til med salt og pepper.
Server gjerne med cottage cheese rundstykker. Oppskrift finner du HER.
HÅPER DET SMAKER:)