En kjempegod pastarett med kylling, bacon og asparges i kremet ostesaus.
Til ca. 4 porsjoner trenger du:
- 1 grillet kylling (evt kyllingfilet)
- 1/2 boks fullkornspasta penne
- 1 ss olivenolje
- 2 ss lett matfløte
- 2 ss philadelphia Light kremost
- 1 ss parmesanost
- 1 pakke bacon
- 1 bunt/pakke asparges
- Salt, pepper og oregano
1. Kok pastaen som anvist på pakken. I mellomtiden kutter du kyllingen i biter som du har oppi pannen sammen med olivenolje. Stek litt i middels varme.
2. Tilsett den ferdigkokte pastaen, matfløte og osten i panna, og krydre med salt, pepper og oregano. Bland alt sammen.
3. Kutt bacon i biter og stek de sprøstekte. Kok opp vann og ha aspargesen i i 3-4 minutter.
Ha dette over i panna.
4. Server med revet parmesan og nyt!!
Håper det smaker:)