Får litt spørsmål om tips til kyllingretter, så da har jeg lyst å dele denne med dere.
Kylling i sennep -og honningsaus med stekte grønnsaker, ananas og villris. Den stekte ananasen sammen med sennep -og honningsausen gir bare en utrolig god smak. Jeg kunne nok hatt litt andre typer grønnsaker til ungene, men for oss voksne var det en veldig god miks.
Til 2 voksne og 2 barn brukte jeg:
- 4 Kyllingfilet
- 1 rød paprika
- 1 oransje paprika (lov å bruke grønn og gul også;))
- 1 løk
- 1/2 squash
- 1/2 ananas
- 3 ss flytende honning
- 2 ss sennep
- 1 ss soyasaus
Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek på ganske høy varme i ca. 4 minutter på begge sider. Bland honning, sennep og spoyasaus og smør denne på kyllingen og stek videre på noe lavere temperatur. Kyllingfiletene kan også legges over i ildfast form og stekes ferdig i ovnen.
Kutt grønnsakene i biter og stek i panna ( jeg stekte i kokosolje, men kan også bruke olivenolje eller smør). Ananasen stekte jeg for seg selv.
Server med villris og hell gjerne over resten av sausen på risen og eventuelt grønnsakene:)