Matmuffins

Matmuffins er perfekt som niste eller turmat. Disse lagde jeg forrige søndag da jeg og min familie gikk en deilig høsttur i tømmerrenna i Setesdalsbanen oppe ved Vennesla.  Og de falt i god smak hos både barn og besteforeldre. 
Bruk mel og grønnsaker etter ønske og finn din favoritt. 

Denne oppskriften gav 12 små muffins. 

  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl havremel
  • 2 dl speltmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 4 egg
  • 0,5 dl olivenolje
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 paprika
  • 2 vårløk
  • 100 g mager salami
  • litt revet ost

Bland sammen mel, bakepulver og salt. Visp sammen egg, olje og yoghurt og bland inn i melblandingen.

Kutt grønnsaker og salami i små biter og bland inn i muffinsrøren sammen med litt revet ost. 
Fordel i muffinsformer eller muffinsbrett, og stek i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.