Ønsker du å variere fredagstacoen noe, så er denne “tacopaien”, uten paibunn vel og merke, et godt alternativ. Du får smaken og du får fredagsfølelsen, men med en litt annen vri. Server med litt salat, en god guacemole, litt mager kesam og gjerne litt tortillachips for de som ønsker.
Du trenger: (4 porsjoner)
1 pakke karbonadedeig (evt. familepakke 600 gram)
Tacokrydder (selvfølgelig helst hjemmelaget)
1 boks mais
1 boks kidneybønner
3 vårløk
Revet ost (lettere for mer magert)
Koriander
Ruccola eller annen salat
2 avokado
1 fedd hvitløk
lime
mager kesam
tortillachips
Slik gør du:
Sett ovnen på 200 grader.
Stek karbonadedeigen sammen med tacokrydderet.
Kutt vårløken (evt. løk om du ønsker), og bland sammen med mais og bønner i kjøttblandingen.
Ha over i en paiform eller ildfast form. Strø på litt revet ost, og stek i ovnen til osten er gyllen, ca 10 min.
Server med guacemole laget av avokado, hvitløk, litt salt og pepper, saften av en 1/2 lime og 1 ss mager kesam. Grønn salat etter ønske, tortillachips, tacosalsa og frisk koriander.
Håper det smaker:)
-Hege-