Kremet vegetarsuppe

IMG_0400.JPG

En hærlig og mettende grønnskassuppe kun laget av grønnsaker og matfløte. Enkel, god, næringsrik og sunn. Perfekt på en kjøttfri høstdag:)

Du trenger: (ca. 4 porsjoner)

  • 1 gul løk

  • 1 brokkoli

  • 1 blomkål

  • 1 pose babyspinat

  • 1 liter vann

  • 1 grønnsaksbuljong

  • 3 dl lettmatfløte

  • 1 ss olivenolje eller ekte smør

  • 1-2 ts curry

  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Hakk løken, og kutt brokkoli og blomkål i buketter. Varm opp oljen i en gryte og stek løken gyllen.

  2. Tilsett buljongvannet og grønnsakene og kok til grønnsakene er møre.

  3. Tilsett spinaten og matfløten mot slutten av koketiden.

  4. Bland alt med en stavmikser.

  5. Server med gresskarkjerner, en liten dæsj god olivenolje (kan droppes) og eventuelt godt grovt brød ved siden av.


Håper det smaker:)

-Hege-