Alltid gøy med nyheter, så måtte jo prøve meg på den nye grønnsakspastaen:)
Til denne lakseretten valgte jeg å bruke den med brokkoli. Om den er så sunn som den høres ut, kan vel heller diskuteres, så bruk den som du ellers ville brukt pasta. Den er et bedre alternativ enn hvit pasta da den inneholder mer kostfiber og protein og mindre salt, i tillegg til at det er en form for å få i seg grønnsaker på. Selvom jeg vil heller anbefale kokte eller ferske grønnsaker for å sikre at du får i deg de gode næringsstoffene fra grønnsakene.
Men som sagt, et greit pastaalternativ og smaken syns jeg faktisk var ganske så god:)
Til 2 porsjoner:
1 pakke fersk grønnsakspasta
2 laksefilet
2 fedd hvitløk
1/2 løk
vårløk
1/2 sitron
2-3 ss creme fraiche
Krydder
Kok opp vann til pastaen. Stek hvitløk og løk gyllen, tilsett laks i biter og stek videre. Tilsett deretter creme fraice, saften fra en halv sitron og vårløk.
Smak til med ønsket krydder. Jeg brukte salt, pepper og fiskekrydder.
Server gjerne med ekstra grønnsaker:)